СЛАЙД-ШОУ "МІЙ ВУСАТИЙ ДРУГ МУРКІТ"


Кішка — це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин, твердить, що кішки є надзвичайно розумними створіннями. Ці милі, переважно пухнасті та ласкаві тварини, давно і по праву заслужили у людей повагу й любов.


До Всесвітнього дня кішок, 8 серпня, для постійних відвідувачів бібліотекар філіалу № 14 провела слайд-шоу «Мій вусатий друг Муркіт».


Бібліотекар розповіла присутнім про історію походження сімейства кішок, про їхніх предків та про одомашнення кішок. Цікавою була інформація про незвичайні властивості домашніх улюбленців, а саме їх  уміння передбачати природні катастрофи.
Увазі читачів бібліотекар представила цікаві книги та журнали про домашніх улюбленців – котів.


З задоволенням переглянули презентацію про кішок.
Діти підготували та продекламували віршики.
Киці-помічниці Бовсунівська Аня та Котенко Валерія познайомили присутніх з цікавинками про котів, читали загадки, допомагали провести вікторину  та робити оригамі.





Усі дітки взяли участь у дефіле, кожен відчув себе котиком та продемонстрував ходу пухнастих.  
 Захоплено та з любов’ю говорили про своїх друзів – кішок, про випадки з життя своїх вихованців, їх смаки, уподобання, а також продемонстрували світлини власних котиків.
Кравчук Богдан та Марина принесли на захід зроблених власноруч паперових котиків.   


Всесвітній день котів — це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. 
Гарний особливий настрій, що створили читачі своєю безпосередністю, щирістю та майстерними захопливими котиковими історіями панував у бібліотеці в цей день.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"