ВІТАЛЬНА ЛИСТІВКА "В ДИТЯЧОМУ СЕРЦІ ЖИВЕ УКРАЇНА"

День Незалежності України або День Незалежности України — державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України, що вважається датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.

У кожного з нас одна єдина Батьківщина - це наша рідна країна. Усі ми дуже любимо свою країну, свою рідну землю за її неосяжні, красиві й безмежні простори.


Наші любі діти бібліотеки-філіалу №14 взяли участь у створенні вітальної листівки "В дитячому серці живе Україна". Кожна дитина малюючи своє вітання вклала в малюнок клаптик свого серця і любові до рідного краю. Мариночка Кравчук разом зі своєю матусею  Кравчук Анною Леонідівною склали вірш у якому звучить біль за нашу країну та її синів.
- Україно, мати моя, Чом ти так смутная? - Гинуть сини мої українці  Мене визволяя. Кажуть: "Гинемо за тебе, Наша люба ненько". А у неньки, За пролляту ними кров, Боліє серденько. Хто залікує тії рани, Ті рани глибокі? Коли брати братів гублять На землі широкій, Коли брати братів гублять На землі - країні, Коли боляче так роблять Мамі Україні.           
Та послухайте, як ніжно та лагідно звучить вірш Миколи Вінграновського "Сама собою річка ця тече..." у виконанні  Дяченко Анастасії, яка висловлює й свою любов до рідної землі.
                              

Українська держава - могутня і миролюбна країна. Ми щиро віримо в найкраще майбутнє нашої Батьківщини. І нехай мрія про краще майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення, на нові добрі починання в ім'я соборної, демократичної, квітучої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Зі святом!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"