КНИЖКОВА ОНЛАЙН ПІДБІРКА "ПУХНАСТЕ ЧИТАННЯ"

У кого є кішка, той може не боятися самотності.
                             Даніель Дефо 

Якщо вам самотньо, якщо вам сумно, то важко знайти кращого вдалого компаньйона, ніж домашня кішка. У багатьох родинах вона стала улюбленицею, і для цього є багато причин. На відміну від інших тварин, кішки самостійні й незалежні, їх легко доглядати, вони ніжні й ласкаві, хоча й досить норовливі. Нерідко кішки ставали вірними друзями письменників. Так, Ернест Хемінгуей, живучи на Кубі, тримав більше ніж тридцять кішок, у Марка Твена їх було десятеро. Кіноактор Отто Фішер називав свій будинок «котячим палацом» через безліч кішок, що жили в ньому. 
Минулого року, 8 серпня, найактивніші користувачі завітали до бібліотеки на слайд-шоу «Мій вусатий друг Муркіт» (див.посилання). В цей день зібралось чимало котолюбителів, усім діткам було весело. 

Для любителів читання в бібліотеці-філіалі №14 по вул. Шевченка, 102 є чимало книжок з пухнастими улюбленцями людства – котиками. Ці книжечки та багато інших, які ви маєте бажання прочитати, можна взяти в нашій бібліотеці. 

Приємного вам читання та муркотіння пухнастого улюбленця! 



Булах, К. День кота 

Дві подруги, Настя й Кароліна, у перший день літніх канікул перетворюються на кішок і мандрують знайомими околицями, аж поки не настає вечір, і їм час знову ставати людьми. Але Кароліна зникає, і знайти її допоможуть лише нові знайомі – бо з людьми тепер не поговориш…

Пономаренко, М. Двоє котів і киця на призьбі 
Кожен читачик знайде для себе щось цікаве, пізнавальне. Та і вчать ці твори покоління що підростає  християнським цінностям

Росіцький, Р. Киця-мандрівниця зі Старого Двору 
Героїня цієї книжки Кицька Настя – істота страшенно непосидюча. Одного погожого дня задивилася вона на пролітаючі літаки та так їй захотілося в мандри, ...

Вдовиченко, Г. 36 і 6 котів детективів
Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи...

Артюх, А. Поезії Рудої Киці 
Нарешті малята та їхні дорослі родичі матимуть можливість поринути у чарівний світ поезії Рудої Киці, побачити життя очима Киці, познайомитися з друзями Киці, зазирнути у мрії Киці, посміятися й посумувати, як сміються й сумують справжні киці.

Кицин дім 
У книжці вміщено колисанки, пісеньки, вірші, казки про дитячих улюбленців – котів.

Колишися, колисонько! 
Збірник українських народних колискових пісень з нотними записами.

Йогансен, М., Трублаїні, М. Кіт Чудило 
Обидва письменники з любов’ю описують у своїх творах спостереження над природою з її дивовижно багатим світом.

Гантер, Е. Коти - вояки
Серія пригодницьких романів-фентезі для підлітків. У центрі сюжету — клани диких котів, які потрапляють у неймовірні пригоди, намагаючись захистити свою територію і своє життя.


Заведея, Т. Л. Сучасна енциклопедія любителя кішок До книжки ввійшли сучасні матеріали з фелінології – науки про кішок. Еволюція видів, анатомія кішки, історія порід, правила утримання й розведення кішок.


Коти. 50 найпопулярніших порід 
За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 порід котів і дізнатися про їх основні ознаки.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"