УРОК БЕЗПЕКИ "ЩОБ УНИКНУТИ БІДИ,ОБЕРЕЖНИМ БУДЬ ЗАВЖДИ"


Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити й здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить — і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

З метою запобігання нещасних випадків на вулицях і дорогах під час літніх канікул 24 травня бібліотекар провела з учнями 2 – Є класу ЖЕЛ № 24 урок безпеки «Щоб уникнути біди, обережним будь завжди».

Бібліотекар розповіла дітям історію виникнення правил дорожнього руху та представила книжечки певної тематики. Учні пригадали ситуації дорожньо-транспортних пригод, які відбувались з ними  та їх знайомими.

За допомогою  ігор, загадок, кросворду та вікторин присутні повторили  та закріпили правила безпечної  поведінки  на вулиці й дорозі, правила переходу  проїжджої частини  вулиці, звернули увагу на знаки світлофора, «Пішохідний перехід».

Всі учні взяли активну участь у заході, продемонстрували свої знання Правил дорожнього руху. Діти не просто змагалися, в ігровій формі вони охоче вчилися дотримуватись правил дорожнього руху і кожен з них буде самим дисциплінованим пішоходом.

Правила дорожнього руху обов’язково кожен має знати та виконувати, щоб зберегти не лише своє життя і здоров’я, а й інших людей. Знання та дотримання правил дорожнього руху для дітей так само важливо, як і опановування  грамотою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"