КАЗКОВІ МІНІ-ІГРИ "ДІТИ - ЦЕ КВІТИ НАШОГО ЖИТТЯ"




Щороку 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини — прекрасне свято радості та надії. Не забуваймо, що діти — це наш із вами завтрашній день, і від нашого ставлення до них сьогодні залежить майбутнє суспільства.





Напередодні Всесвітнього дня дитини головний бібліотекар бібліотеки - філіалу № 14 завітала до учнів 1 – Б класу ЖЕЛ № 24 привітати зі святом та провела казкові міні-ігри «Діти – це квіти нашого життя».
До уваги присутніх бібліотекар представила книжкову виставку «Кращі книги – нашим дітям». Під час представлення книг дітки відразу називали які казочки вони вже прочитали, а також звертали увагу на те, яку книжечку хочуть взяти додому.





Під час заходу бібліотекарю було приємно почути про те, що кожна дитина в класі вважає себе щасливою. Цікаво також було слухати про мрії дітей: одні мріють піднятись на високу гору, інші - політати на літаку, ракеті, на повітряній кулі і навіть з парашутом. Майже всі хлопчики хочуть заробити багато грошей і мати телефон, планшет та комп’ютер. А один з непосид бажає стати військовим та захищати нашу країну.





Цікаво було побачити учнів у відтворенні казки «Ріпка» в обробці Івана Франка. Діти по бажанню вибрали собі казкового персонажа та з задоволенням проявили свої театральні здібності. Охочих виявилось набагато більше ніж кількість казкових героїв і саме тому, щоб кожен бажаючий спробував себе у ролі актора, відтворювали казочку двічі.


                  












Під кінець заходу бібліотекар побажала діткам здоров’я, успіху і неодмінно здійснення всіх мрій.

Зі святом Вас, і нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"