НОВОРІЧНІ РОЗВАГИ "В НОВИЙ РІК РАЗОМ З БІБЛІОТЕКОЮ"


Новорічні свята символізують втілення дитячих мрій та віру у диво. І це диво відбулось 10 січня у бібліотеці-філіалі №14 під назвою новорічні розваги «В Новий рік разом з бібліотекою». 
Постійні користувачі бібліотеки із задоволенням готувались до свята та виступали під час заходу. Ведучими були Котенко Валерія та Бовсунівська Анна. Роль «Ведмедя» чудово зіграв Кравчук Богдан у парі з артистичною «Машею», яку неабияк зіграла Крістіна Коляда. Неповторною була і «Капосниця - 2019 року» у виконанні Левчук Валерії. Помічником Діда Мороза  на нашому святі стала Добровольська Софія, яка пречудовим Ельфом завітала до нас з гарним настроєм, привітаннями та подарунками для присутніх. Мрія, мабуть, кожної дівчинки бути «Снігуронькою» на новорічних святах. Тож у цій ролі виступила тендітна дівчинка Кравчук Марина. 

Під час заходу у бібліотеці панував гарний настрій тому, що усі присутні поринули у безліч цікавих ігор та конкурсів. Не забули й про книжечки зимової тематики, які були використані під час гри «Зимово-книжкова круговерть». 
Кожен присутній отримав задоволення від ворожіння, адже ведучі Валерія та Анна наворожили гарних оцінок, здоров’я, відпочинок та достатку в Новому році. 
Дівчатка й хлопчики з радістю розважились під час танцювального конкурсу «Танці на безлюдному острові». 

Позитивні емоції отримали не тільки діти, але і їхні батьки під час жартівливих ігор та змагань.


Чекаємо на нові зустрічі у Новому році!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"