БІБЛІОТЕЧНІ СПОГАДИ "ПОДАРУНОК ДЛЯ МАТУСІ"


День матері Україна традиційно відзначає у другу неділю травня. У 2020 році припадає на неділю, 10 травня.

День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде сильно любити, незважаючи ні на що.


Чи часто ви говорите "дякую" своїй матусі, яка завжди дарує нам свою любов та турботу. Скільки всього мама робить для своїх діток! Їхня праця неоціненна і головне - безкорислива! 
Пам'ятаймо про це, і робімо все так, щоб наші матусі посміхалися частіше!

Бібліотека-філіал №14  завжди радо зустрічає своїх читачів та користувачів. Бібліотекар допоможе вибрати цікаву книгу, підібрати гарного віршика чи підготувати подарунок своїми руками.

Щороку, проводячи заходи до Дня матері, я спостерігаю як діти старанно працюють над виготовленням подарунків для своїх матусь. І тільки цього року через карантин ми знову повертаємось до бібліотечних спогадів, а саме тому ми пропонуємо вам зазирнути у нашу майстерню радості.



14.05.2017 р.
Дівчатка з задоволенням та дуже старанно робили незвичайну  листівку - букет для своїх найрідніших матусь.







7.03 2018 р.
Найкращий подарунок для матусі - це маленький подарунок зроблений своїми руками.
Кожна дитина старанно працювала над створенням весняної краси для того, щоб подарувати найкращий  "Букет для матусі" (див. посилання)




16.05.2018 р.
З давніх - давен лялька – мотанка була берегинею роду, оберегом, символом мудрості, символом матері  та зв’язку між поколіннями.
Майстер-клас "Творю своїми руками оберіг"  (див. посилання) подарував нам гарний настрій та неймовірні відчуття від процесу створення мотанок.

 



11.05.2019 р.

Майстерня радості "Зготуй матусі подарунок" (див. посилання) нагадала нам, якою неймовірно кропіткою була праця учнів  над створенням подарунка, а саме святкової листівки для найдорожчої у світі матусі.



Дорогі матусі, прийміть найщиріші вітання, радості вам, здоров’я і гармонії!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"