ВІРТУАЛЬНА ВИСТАВКА "СОБАКА - НАШ ВІРНИЙ ДРУГ"

Міжнародний день собак відзначають 2 липня, започаткували це свято у США. Ще в січні 2012 року в ООН була подана заявка на заснування цього свята за підтримки Міжнародного фонду соціальних ініціатив. Було заплановано відзначати свято на честь наших найвідданіших чотириногих друзів у другий день липня.

Чотирилапі поруч у різні життєві моменти, додають у життя своїх господарів позитиву та вміють бути вірними друзями.


А скільки книг написано про найвірнішого у світі друга. Для кожної людини, котра щиро любить собак, книга про них – це щастя спостереження й впізнавання їх у літературному герої.

Троєпольський, Г. М. Білий Бім Чорне Вухо
Ця повість – про собаку, розумного, доброго сетера Біма, і про людей, добрих і лихих, яких він зустрічає на своєму шляху.

Найт, Е. Лессі повертається додому
Ця історія вірності й любові, вдячності й самопожертви. Історія, що поновить у вашій душі дитинне зачудування світом, у якому пересічна, на перший погляд, собача доля є мірилом добра і зла, переступу й гідності.

Стронґ, Дж. Розшукується Ракета на чотирьох лапах
А в окремій “номінації” – найвеселіша, найсмішніша книга про собак. Звичайно ж, це – «Ракета на чотирьох лапах» відомого дитячого британського письменника Джеремі Стронґа.


Кемерон, Б. Життя і мета собаки
Це історія про пса, який живе вічно, народжуючись знову і знову, пам'ятаючи свої попередні життя, щоб зрозуміти, у чому його призначення.

Кемерон, Б. Подорож собаки
Наступний роман, після прочитання якого неможливо не плакати від зворушення.


 З вірним другом не розлучні користувачі бібліотеки - філіалу № 14. 



Не забудьте пригостити свого улюбленця смаколиком!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"