"451° ЗА БРЕДБЕРІ"


 Джерело

22 серпня 1920 року народився американський письменник Рей Бредбері. Уже в дитинстві він захопився пригодницькою і фантастичною літературою, а в підлітковому віці твердо вирішив стати письменником. Сім'я Бредбері була небагата, і юнак не міг дозволити собі навчання в коледжі, тому займався самостійно. Пізніше письменник говорив, що замість університету він закінчив бібліотеку. 

Перша книга Бредбері - «Марсіанські хроніки» - принесла йому популярність, проте справжній успіх до письменника прийшов після виходу роману «451 градус за Фаренгейтом». У числі інших видатних робіт Бредбері - «Вино з кульбаб»(частково біографічна повість), «Смерть - справа самотня», «Літо, прощай!».

 Джерело

“451 градус за Фаренгейтом” — це крик душі, такий собі мозковий струс, тільки не травматичний. Це книга-повчання, яка точно пробудить бажання врятувати світ від культурного занепаду і повної загибелі:
Коли-небудь ми згадаємо так багато, що зробимо найбільший в історії екскаватор, вириємо найглибшу, яка коли-небудь була, могилу і навіки поховаємо в ній війну.
Завітайте до бібліотеки-філіалу N14 за книгою відомого автора та читайте з насолодою. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"