ЯК ЗАВОЙОВУВАТИ ДРУЗІВ


24 листопада у світі відзначають День друзів. Це свято приурочене до дня народження відомого американського психолога та письменника Дейла Карнегі, автора книги “Як завойовувати друзів та впливати на людей”. Вперше опублікована у 1936 році, вона одразу стала бестселером і добре продається досі. 


Дейл Карнегі народився 24 листопада 1888 року у штаті Міссурі. Сім'я жила дуже бідно, проте, Дейл зміг вступити до державного коледжу та отримати якісну освіту. 

Ще в школі вчителі відзначали особливу комунікабельність Дейла. Після закінчення школи Карнегі почав працювати розсильним, потім актором і, нарешті, вирішив повчитися ораторському мистецтву. Заняття були вельми успішні, і Дейл вирішив почати власну практику. В ході роботи Карнегі поступово розробляв унікальну систему навчання навичкам спілкування.


Карнегі, Д. «Як завойовувати друзів та впливати на людей» 
Ця книга присвячена постійним проблемам і стресам, які регулярно викликає у людей сучасний світ. 

Відомий письменник дає безліч уроків, як розібратися в собі та допомогти це зробити близьким. Переконує читачів, що сподобатися може кожен і кожному, головне добре подати себе співрозмовникові. 

Цілих десять років цей твір не покидало рейтингу бестселерів престижного і шанованого видання The New York Times. Автор розробив унікальну концепцію безконфліктного спілкування. На практиці ж робота складається з великої кількості корисних порад і рекомендацій, кожна з яких підкріплена життєвими історіями самого письменника або безлічі його учнів. Найбільше автор звертає увагу на те, як привернути до себе співрозмовника, схилити слухачів до певної точки зору, зробити життя щасливішим чи змінити людину, при цьому його не образивши. 

Кожен читач може завітати до бібліотеки-філіалу №14 по вул. Шевченка, 102 за книгою та дотримуючись порад Дейла Карнегі зможе змінити своє життя, зробити його більш спокійним і безтурботним. 

Дейл Карнегі жив за принципом того, що немає поганих людей. А є неприємні обставини, з якими можна боротися, і зовсім не варто через них псувати життя та настрій навколишнім людям. 



Джерело

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"