"ТАЄМНИЦЯ УСМІШКИ"


1 березня День «Поділися усмішкою»


Ваша усмішка йде на добро не лише іншим, але і вам. Дослідження показують, що вона вселяє людині впевненість у собі, робить її щасливішою і знімає стрес. А от похмуре обличчя дає зовсім протилежний ефект.

Бібліотека-філіал №14 знає "Таємницю усмішки" та ділиться своєю скарбничкою для читання з усмішкою на вустах:

Український гумор та сатира
Здавна відомо: ніщо не виказує в людині людину краще, ніж сміх і страх.

Глазовий, Павло. Гуморески
Павло Глазовий – найулюбленіший український «сміхотерапевт» останнього півстоліття. Його твори запалюють радісним клекотанням і юні, й дорослі серця, підбадьорюють у найскладніші хвилини безнадії.

Поліщук, Борис. Бляшаний брехун або Куме, стій на шухері
Яких тільки див не буває на білому світі. Віз на небі наскочив колесом на дебелого метеорита, вибився з колії і хилитав дишлем. Таке почалось коїтись… Таке коїтись… Пригода на пригоді. Хлопець стулив із каструль курсову роботу, яка читає людські (і навіть баранячі) думки. А вони ж, ті каструлі, у батьківському подвір’ї так вивернули кожуха… Як питаєте? Е-е-е, тут двома словами не відбудешся. Треба прочитати всього «Бляшаного брехуна…». Там тих придибенцій в усмішках, гуморесках, жартівливих сценках, комедії та повістях повен міх.

Гашек, Ярослав. Пригоди бравого вояка Швейка
Головний герой, славнозвісний Швейк, - уособлення народного оптимізму, гумору, іронії, улюбленець кількох поколінь читачів в усьому світі.

Стронґ, Джеремі. Мій тато і зелений алігатор та інші історії
(серія «Читання для реготання»)
Оце так сімейка! Татко приволік додому живого алігатора, а бабуся бігає на побачення, як шістнадцятирічна дівчинка, та ще й гасає на мотоциклі! Лише мама дає всьому раду, хоча інколи годує всю родину самими лише сосисками і збирається… вибухнути.

Стронґ, Джеремі. Знамениті сіднички мого братика
(серія «Читання для реготання»)
Як стати знаменитим? Для цього потрібно, щоб у Вас була коза Посмітюха, черепаха Шумахер, бабуся на мотоциклі та навіжений татко, який має Великий Антикризовий план. А головне – щоб у Вашого маленького братика були найгарніші у світі… сіднички.

Позитив – це те, що ми всі можемо подарувати один одному: щира усмішка, добре слово, розуміння, підтримка, щирість, доброта.
Діліться своєю усмішкою і даруйте людям радість. Не чекайте, поки інші усміхнуться вам.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЙСТЕРНЯ РАДОСТІ "ЗГОТУЙ МАТУСІ ПОДАРУНОК

ЕКСКУРСІЯ "КНИЖКОВЕ КОРОЛІВСТВО"